АВТО-АКУМУЛЯТОРІ
Доставка і оплата
Спеціальні пропозиції
Контакти

Статті RSS 2.0

Графік роботи на Великдень

Шановні покупці наш магазин не працюватиме на Великдень 01.05.2016 - Вихідний 02.05.2016 - Вихідний 03.05.2016 - Ми працюємо за звичайним графіком з 9:00 до 18:00 і чекаємо на вас. Якщо ви збираєтеся поїхати кудись відпочити на травневі свята машиною і переживаєте, що Ваша батарейка може підвести - краще подбайте заздалегідь.

Повернення акумуляторного гіганта в Україну

Ради повідомити вам приємну новину. Особливо це стосується тих, хто віддає перевагу нашим українським акумуляторам вістівського заводу. Ми вже писали рік тому, що завод «Веста дніпро» збанкрутував і зупинив свою роботу в Україні. Виробництво їх батарей було тимчасово перенесено до Росії і до нас на продаж надходили акумулятори Westa та Forse курського заводу. Через рік після закриття керівники працювали над вирішенням проблем та шукали вихід для відновлення виробництва в Україні. І вихід було знайдено. Вже з 15.07.2015 завод Веста-Дніпро відновив роботу і найближчим часом у нас у продажу з'являться акумулятори Westa, Forse, Uno, Виток та ін нашого вітчизняного виробника з колишньою якістю та гарантією.

Тільки у нас! Свіже завезення акумуляторів Berga.

Ексклюзивно лише у наших магазинах. Найкращі акумулятори в Європі Berga - знову у продажу. Ми отримали свіжу лінійку акумуляторів Berga і, без сумніву, заявляємо, що це найкраще, що ви можете собі купити в Україні. Лідер терміну служби. Доступна ціна. Широка лінійка. Купіть акумулятор Berga і забудьте про нього на 8 років .

Завод Мегатек збільшує виробничі потужності.

Відомий і популярний в Україні завод Мегатекс збільшує свої виробничі потужності і найближчим часом відкриває ще один завод з виготовлення акумуляторів у Запорізькій області. Цей завод відомий своїми акумуляторами такими як:

A-Mega

Viking

Energy Box

Top Car

Plazma

Virbac

Autojet

555

І інші.

Хочеться нагадати, що перший завод розташовується в Донецькій області м.Костянтинівка і не дивлячись на бойові дії в Донецькій області продовжує випускати акумулятори. Акумулятори цього заводу відрізняються надійною якістю, і термін служби заявлений на акумуляторі зазвичай наближений до реальності. Також гарантійні сервісні центри з ремонту, заміни та обслуговування їх акумуляторів є в усіх областях України і незалежно від міста, в якому ви купили акумулятор, ви зможете звернутися за гарантією.

Якщо хочете купити акумулятор A-mega ми пропонуємо низькі ціни та офіційну гарантію.

На оригінальні акумулятори ТМ Bosch 3 роки гарантії.

Ви купували акумулятор Bosch і Вас розчарувала якість? А скільки на нього гарантували? Якщо 1,5 роки, то швидше за все ви купили підробку. Щоб захистити якість своєї торгової марки та повернути довіру покупців Бош пропонує 3 роки* гарантії, без необхідності обслуговування. Тепер відрізнити оригінальні акумулятори Bosch та підробку дуже легко. Купуй оригінал, це якість, надійність та тривалий термін експлуатації.

Купити оригінальний акумулятор Bosch в Україні можна в нашому інтернет магазині


 * Гарантія 36 місяців діє лише на легкову групу.

У нашому магазині знову з'явилися акумулятори Fiamm

Ми знову відновили постачання акумуляторів Fiamm.

Всі вже знають про відмінну якість акумуляторів Fiamm, саме тому ці акумулятори довго не затримуються на прилавках і свіжі поставки розмітаються протягом 1 тижня.

Поспішайте з 12 листопада чекаємо на Ваші замовлення!

Акумулятори Fiamm справжня італійська якість. Термін служби – до 11 років. Можливість обслуговування.

Акція! Акумулятор Varta 6ст-225

Спец ціна на акумулятори Varta 6ст-225. Відмінні свіжі акумулятори дата випуску жовтня 2012 року. 2420 гривень. Акція безстрокова. Кількість акцій АКБ обмежена.

Новий завезення акумуляторів Varta 23.01.2013

23 січня 2013 року буде свіже завезення акумуляторів Varta. Дані акумулятори займають лідируючі позиції щодо кількості продажів, а також перше місце у світі в 2012 році, за версією, журналу "За кермом".

Нагадаємо, що акумулятори varta для легкових авто діляться на 4 серії.

- Varta Silver Dynamic (для автомобілів з дизельним двигуном - високий пусковий струм, довгий термін служби та надійність).

- Varta Blue Dynamic (для автомобілів з бензиновим двигуном - гарне співвідношення ємності акумулятора та пускового струму, довгий термін служби та надійність)

- Varta Black Dynamic (для автомобілів з малим споживанням енергії, вітчизняні автомобілі, найкраще співвідношення ціни та якості)

- Varta Start Stop Plus (гелієві акумулятори для автомобілів із системою Start Stop. Висока потужність, надійність та якість).

У лінійці акумуляторів Varta представлені акумулятори для 98% автомобілів).

Ми приймаємо замовлення на акумулятори за телефонами: (099) 984-7888, (097) 043-0888, (093) 549-5000. А також через кошик.

Всі акумулятори Varta сертифіковані і мають офіційну гарантію 24 місяці.

Найкращі акумулятори тепер у нас у магазині.

У нашому супермаркеті акумуляторів з'явився легендарний бренд - Banner.

 

Акумулятори Banner, дійсно, є унікальними, які почесно посідають перше місце в Україні. Компанія Banner була заснована в 1937 році і досі залишається незалежною, не піддавшись спокусі злиття з великими автоконцернами. З 1953 року виробництво компанії було перенесено до австрійського міста Лінц, де воно знаходиться й досі.

 

На відміну від акумуляторів, що випускаються великими концернами, акумулятори Banner виробляються тільки в одному місці в світі - в австрійському місті Лінц. Banner не надає ліцензій на виробництво іншим виробникам, тим самим підтримуючи оригінальну якість.

 

Але головною причиною цього є повсюдно визнана якість марки Banner. Це підтверджують і провідні світові автовиробники, оснащуючи свої автомобілі акумуляторами Banner у заводській комплектації. Акумулятори Banner поставляються на конвейєри автомобільних гігантів – Audi, Mercedes, BMW, Volkswagen, Chrysler, Mitsubishi, МAN. та ін

 

Переваги акумуляторів Banner:

- Робляться в Австрії.

- Довгий термін служби (до 11 років)

- Незважаючи на заявлені низькі пускові струми мають приховану додаткову енергію, що дозволяє заводити автомобіль при температурі до мінус 41 С

 

Люди, які спробували дані акумулятори, віддають перевагу назавжди!

Сертифікат Banner

04.01.2013 - Свіже постачання АКБ Mutlu

Новий завезення АКБ Mutlu.

Багато вже знають про відмінну якість акумуляторів Mutlu, особливо ці акумулятори користуються попитом у далекобійників, саме тому ці акумулятори довго не затримуються на прилавках і свіжі поставки розмітаються протягом 1 тижня. >

Поспішайте 4 січня чекаємо на Ваші замовлення!

Акумулятори Mutlu справжня Туреччина, відмінна якість, тривалий термін служби.

  1   2   слід >>



Статті
2 Травня 2023
Для Вашої зручності ми відкрили ще один магазин на виноградарі, де ви можете..
14 Квітня 2023
БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ПО КИЄВУ
11 Квітня 2023
Подивитись найближчі працюючі магазини...
19 Травня 2021
Вітаємо, ми відкрили новий пункт видачі замовлень у селі Шпитки, Київська..
24 Грудня 2019
25.12 Працюємо короткий день 31.12 Працюємо Короткий день 1.01 Вихідний..




НАШІ МАГАЗИНИ:

Телефони:

Киевстар (097) 043-08-88
  Vodafone (099) 984-78-88
Lifecell      (093) 549-50-00